+359 888 787 607

Регистрация на фирми

Ай Еф Джи Консултинг винаги се е стремяла да предостави практически насоки и квалифицирана помощ при регистрация на фирми в България и чужбина.

Фирмена регистрация в България

Извършваните от нас услуги включват регистрация и пререгистрация на дружества с ограничена отговорност, корпорации, акционерни дружества, клонове на чуждестранни дружества и др. Ние ценим Важето време и за Ваше улеснение можем да извършим регистрацията на Вашата компания, без да е наложително Вие да присъствате. Можем да Ви спестим объркващите и често дълго протичащи комуникации с Агенцията по вписване, а също и с банки, адвокати или нотариуси. Ние ще Ви помогнем да изберете най-оптималното решение за правната форма за регистриране на Вашето дружество-дружество с ограничена отговорност, акционерно дружество, търговско представителство на чуждестранна компания, клон на чуждестранна компания, холдингово дружество, едноличен търговец, франчайзинг компания или инвестиционна компания.
Имаме дългогодишен опит в тази сфера и сме успели да изградим доверие у клиента и високо качество на обслужване. 
Ай Еф Джи Косултинг може да Ви съдейства при следните необходими стъпки:

  • Проверка за уникалност на фирменото име;
  • Подготвяне на всички документи според вида юридическо лице;
  • Записване на час при нотариус за заверка на необходимите документи;
  • При необходимост, съдействие за откриването на банкова сметка;
  • Подаване на документите в Агенциата по вписванията;
  • Предоставяне на готовите документи;
  • Поръчване на фирмен печат.

Фирмена регистрация в чужбина

Ай Еф Джи Консултинг е модерно мислеща и развиваща се компания, която се стреми да бъде верен и надежден партньор на нашите клиенти. С цел удовлетворяване на техните изисквания, ние сме интегрирали в нашата корпоративна структура, отделно подразделение, което е посветено на фирмената регистрация в единадесет от най-желаните юрисдикции в света. Това са Белиз, Британските Вирджински острови, Кипър, Хонконг, Малта, Холандия, Панама, Сейшелските острови, Швейцария, Великобритания и САЩ.

Адрес

ул. „Майор Първан Тошев“ 22-24, ап. 1, София 1408, България