+359 888 787 607

Ай Еф Джи Консултинг ЕООД

предоставя на своите клиенти широк спектър от услуги – административни услуги, юридически и финансови консултации, счетоводно обслужване и данъчни услуги.

Професионализъм

Нашето внимание към подробностите, които заобикалят Вашия бизнес, играе решаваща роля в намирането на подходящи решения, които успешно ще подобрят и оптимизират Вашия работен процес.

От самото създаване на компанията се стремим да предлагаме на нашите клиенти високо качество на обслужване с цел максимално да удовлетворяваме техните очаквания, спазвайки фирмената култура и бизнес етика. Корпоративната ни култура се основава на компетентност, ефективност и почтеност, като стриктно спазваме българското законодателство и честните бизнес практики на ЕС. През годините сме изградили добри професионални връзки с клиентите си, с цел да задоволим техните специфични изисквания, съобразявайки се с техните корпоративни, финансови и частни интереси. Екипът на дружеството ни е съставен от специалисти в сферата на консултанските услуги с над 15-годишен опит в обслужването както на български фирми и организации, така и на чуждестранни такива. Ай Еф Джи Консултинг разполага с необходимите счетоводни софтуерни продукти, които улесняват обслужването и обмена на данни с различните институции.

Изключителен представител на IR Global за България в сферата на счетоводните и данъчните услуги.

IR Global е мултидисциплинарна мрежа за професионални услуги, която предоставя правни, счетоводни и финансови съвети на компании и физически лица по целия свят.

IFG Consulting

Адрес

ул. „Майор Първан Тошев“ 22-24, ап. 1, София 1408, България